Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2016. December 07. 14:48

Halló, ott Isten?

A forrasztópákától a Theta Healingig

"A racionális gondolkodásnak van egy kompetencia területe, ahol érvényesek a racionalitás szabályai, de nem fogja be az egész világot." Popper Péter

Mérnökként 1993-ban elindultam egy felfedező útra, amely a racionalitás határain túlra vezetett. Ezen az úton haladva, mára jelentősen kitágultak számomra a racionalitás határai, de fogalmam sincs, hogy még meddig tágulhatnak.

 

 

Terjedelem: 128 oldal

Ára: 1990Ft + szállítási költség: összesen 2300Ft (A szállítási költség 30%-át én állom.)

Rendeld meg >>> itt <<< !

 

Hátlapi ajánló

A könyv írója valaha egy szkeptikus távközlési mérnök volt. Most intuitív gyógyító, igazi jó ember, aki saját történetein keresztül, saját módszerével és tudásával segít megtalálni önmagunkat, hogy aztán a saját életünkben, a saját valóságunkban olyan változásokat teremtsünk, amivel boldogok, egészségesek és szabadok lehetünk.

A könyv utat mutat, hogyan hagyjuk el a komfortzónánkat, hogyan lépjünk ki a hátráltató hiedelmek bűvköréből, hogyan halljuk meg belső hangunkat. Új nézőpontot kapunk ahhoz, hogy megértsük betegségeink valódi okait, rájöjjünk arra, hogy a világ olyan, amilyennek megéljük, és hogy megvalósíthassuk a valódi küldetésünket.

Vannak könyvek, amik olvastatják magukat. Ez pont ilyen. Mindenki számára érthető könnyed stílusával, logikus magyarázataival, rengeteg életszerű példával és csodás gyógyulásokról szóló történetekkel juttatja el az Olvasót az AHA élményekhez.

Az embert magasabb síkon értelmezi, mint az egészség-betegség. Más szemszögből láttatja test-elme kölcsönhatását és más köntöst kapnak a félreértelmezett és félelemmel teli betegségek, például a sokakban pánikot keltő, rettegett daganat.

Ha megvilágosodott mesterré akarsz pár óra alatt válni, akkor ez a könyv nem neked való. De ha szeretnéd az általad eltervezett életutadat könnyedén járni, akkor figyelmesen olvasd el e könyv minden gyógyító sorát.

Segítségével kezedbe veheted végre az ecsetet, és olyanra festheted a sorsod, amilyenre csak akarod, hisz az Író szerint játszani jöttünk a Földre, nem szenvedni.

Szeretettel ajánlom minden útkeresőnek és gyógyulni vágyónak!

Andrási Betty, pszichológus

Olvass bele a könyvbe! >>>

Vélemények

Molnárné Brumár Noémi

Óvónő

Számomra a könyv leglényegesebb tanulsága: hogyan NE LEGYÜNK BETEGEK. Minden helyzetben figyeljünk gondolatainkra, mert azok határozzák meg érzéseinket, beszédünket tetteinket, jellemünket....az életünket! Szívből ajánlom ezt a könyvet minden új dologra nyitott, és a szkeptikus gyógyulni vágyóknak és egészségüket megőrizni óhajtó embereknek!

 

Bahorecz Renáta

Rendezvényszervező

Számomra a könyv, és az abban leírt Theta Healing technika gyökerestől változtatta meg a betegségekhez való viszonyulásomat, ezért Mindazoknak jó szívvel ajánlom könyvedet,  akik a miértekre akarnak választ kapni.

 

Berekvölgyiné Tóth Csilla 

Egészségügyi asszisztens

Úgy, ahogy van,egyetértek minden szavával. 

A könyved egy kis "hangvilla" ebben a világban, amelyben  MI- "Ádámok és Évák" -  éppen  az útmutató hangot keressük.

 

Rendeld meg magadnak, vagy ismerősödnek  >>> itt <<< !

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu