Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Fizetés devizában

Külföldi partnerek számára is Forint számlát tudok kiállítani, mert nincs deviza folyószámlám. Ilyenkor kritikus az, hogy azt az összeget kapjam, ami a számlán szerepel. Ehhez az átutalt deviza összegének kiszámításakor a bankom átváltási árfolyamával kellene számolni, de még így is gond az, hogy deviza érkezik a számlámra. A NAV egyre inkább megköveteli, hogy a bank és a számlázó program kommunikáljanak, és automatikus legyen a számlára beérkezett tételek, és a számlák párosítása. Ezt azonban akadályozza, ha Forint alapú a számla, miközben az átutalás devizában történik.

A wise.com (korábban transferwise) egy olyan lehetőséget kínál, amelyben nem csak teljesül az összeg egyezése, hanem olcsóbb is, és egyszerűbb, mint a sima banki átutalás.

Úgy működik, hogy az általa elérhető országokban saját bankszámlája van. A fizető országában lévő számlájára megy a befizetés, és a címzett országában lévő számláról utalja a pénzt.

Regisztrálni kell az oldalon, és az utalás az alábbi képernyőképeken keresztül történik asztali gépen.

 

 

 

 

Az utalás mobilról is történhet.

Fontos figyelni rá, hogy az utalás egyik oldala fix! Ha a címzettnek pontosan 15000Ft-ot akar utalni valaki, akkor a kedvezményezett mezőjébe kell 15000Ft-ot beírni. A befizetendő összeget a wise az aktuális árfolyam szerint kiszámolja, és hozzá teszi a költségeket.

Nyitott lakat is szokott megjelenni abban a mezőben, amelyik nem fix. Tehát, ha a nyitott lakat a 15000Ft mellett van, az nem jó. (A lenti kép egy hibás 10000Ft-os átutalást mutat.)

 

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu