Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Bemutatkozás

Debrecenben, Józsán élek feleségemmel. Két felnőtt, nős fiunk, és unokáink vannak, akik bearanyozzák az életünket.

Kertes házban lakunk. Szeretem az állatokat, és szeretek kertészkedni, de nem vagyok megszállottja. Valahogy mindig is jobban izgatott a megnyilvánult, anyagi világnál az a mögötte lévő láthatatlan dimenzió, ami létrehozza ezt. Mindig is kerestem mindennek a legmélyebb okát, az alapjait.

Eredetileg távközlési mérnök vagyok. Ahogy visszaemlékszem, az elektronikában is az ragadott meg, ahogy egy-egy, a szem számára semmitmondó áramkör egy láthatatlan módon, egy láthatatlan energia felhasználásával képes tapasztalható dolgokat megteremteni. Hangot előidézni, képet létrehozni, vagy egyszerűen csak fényt kelteni anélkül, hogy ennek mikéntjét látnánk.

Valahogy úgy, ahogy hitem szerint az ember is megteremti saját sorsát anélkül, hogy rálátása lenne annak mikéntjére.

Csodálatos dolog egy picit betekinteni a kulisszák mögé, amikor valaki megkeres, aki nem érzi jól magát az életében. Meglátni az eredeti „kottát”, és „behangolni” egy-egy kis sorsteremtő „áramkört”, ami diszharmóniát okozott. És megtapasztalni, hogy valaki visszatalál Önmagához. Oda, ahol egyensúlyba kerül, békét talál, holott a külvilágban semmi sem változott körülötte.

Bővebben

Debrecenben születtem 1960-ban. A főiskolás és sorkatonai időszakomat kivéve azóta is itt élek.

Mindig is vágytam rá, hogy értsem, hogyan működnek a dolgok. Leginkább a technikai eszközök izgattak, mindenekelőtt a villamosság, majd az elektronika. Gyermekkoromban csodálattal néztem keresztapámra, aki képes volt megjavítani kis csöves néprádiónkat. A rádió különösen izgatta a fantáziámat. Áhítattal kukucskáltam be a hátlap lyukain a vörösen izzó elektroncsövekre, és hallgattam, ahogy szól a hangszóró egy rejtélyes folyamatnak köszönhetően, amiben kulcsszerepe van a doboz belsejében látható ismeretlen alkatrészeknek, és az izzásnak, ami nélkül halott a készülék.

Szakközépiskolát végeztem gépészeti szakon, majd Győrben távközlési főiskolát, vezetékes távközlési szakon. Bár bevallom, a műsorvevő rádió maradt számomra egész életemben a legizgalmasabb szerkezet még akkor is, amikor a varázslat egy része (a fűtött elektroncsövek) eltűnt belőle a tranzisztorok térhódításával.

Főiskola után a Magyar Postánál helyezkedtem el Debrecenben, és 33 évig ugyanazon a helyen dolgoztam üzemeltető mérnökként, miközben a berendezéseket és a céget is többször cserélték körülöttem.

Az utóbbi húsz évben megélénkült az érdeklődésem a transzcendentális világ iránt. Transzcendentális meditációt tanultam (és gyakoroltam sok évig). Később agykontrollt. Ez irányú fejlődésemet erősen motiválták a feleségemnél jelentkező olyan betegségek (pl. allergia), amikkel láthatóan nem tudott mit kezdeni az orvostudomány. Mivel ennek ellenére gyógyultak ki emberek néha belőlük, arra következtettem, hogy van rá mód, de ezek szerint nem az orvostudományon belül.

Lázasan kezdtem keresgélni olyan területeken, amelyeket mérnöki fejjel korábban megmosolyogtam, alaptalan babonának, csalásnak tartottam. Ilyen volt a tradicionális reiki is, ami egyfajta energiagyógyítás. Életem egyik legszebb élménye volt a reiki második fokozatának beavatása.

Tanultam és használtunk még számos mentális technikát is, mint pl. a dianetikát, belső utazást, mély belső átalakulást stb. Feleségem állapota idő közben ezeknek köszönhetően szinte teljesen rendeződött, de egy olyan varázslatos világ kezdett közben feltárulni előttünk, ami számomra még talán a hajdani néprádiónál is izgalmasabbnak látszott.

2006-ban ismertem meg a Germán Gyógytudományt, ami azóta is kulcsfontosságú az életemben.

Bár szép eredményeket értünk el addig is, igazi áttörést hozott két újabb módszer: 2012-ben a Mátrixenergetika, 2013-ban pedig a Theta Healing. Ezekkel hatalmas változásokat lehet elérni az emberek életében, a világhoz való viszonyukban. Pláne úgy, ha nem sötétben tapogatózunk…

1999-ben, az agykontroll tanfolyam utolsó napján, a pszichikus vizsgálatnál sokkoló élményben volt részem. (Ez az a gyakorlat, amelynél két-két, egymás számára ismeretlen résztvevő párt alkot, és mindketten feladnak három beteg ismerősüket a társuknak vizsgálatra. A vizsgálatot végző kap egy nevet, életkort és lakhelyet – várost – a társától, és mindent el kell mondania, amit intuitíven érzékel róla.)

A sokk az volt, hogy a három feladványból kettő tökéletesen sikerült. Rengeteg információt „kaptam” az illetőkről, főleg az érzéseikről, és mind helytállóak voltak. A harmadiknál viszont félreértettem valamit a közlésben, és nem tisztázta a társam. Itt azt tapasztaltam meg, mennyivel másabb az, ha csak az elme találgat. Ebben az esetben kb. ötven százaléka stimmelt a dolgoknak.

A Theta Healing alkalmazásánál hamar rájöttem arra, hogy itt kitűnően használhatom az 1999-ben megtapasztalt képességem. Rá tudok hangolódni a kliensemre, és én magam érzékelem, hogy az adott problémáját hogyan hozza létre magának. A konzultáció folyamán pedig azt is, hogy miként alakul az állapota az adott dologgal kapcsolatban, és mikor érkeztünk el a „kiigazítás végéhez”.

2014 októberében fordulóponthoz érkezett az életem. A munkahelyem újabb leépítést hajtott végre, amely a csoportomat is érintette. Hármunk közül mennie kellett egynek.

Mivel időközben szereztem egy Selfness Életvezetési Tanácsadó képesítést is, és tapasztalataim szerint hatékonyan tudok segíteni embereknek, úgy éreztem, itt az ideje, hogy pályát váltsak. Ezért önként felálltam…
Ez után Life Coach és Biznisz Coach képesítést is szereztem egy jó nevű iskolában, mivel úgy éreztem, hogy a coaching remekül beleillik segítői profilomba.

Lassú folyamat volt mérnöki identitásom és munkám levetése.

Sokat tanultam és olvastam vallásos tanokról, sorsról, karmáról, pszichológiai elméletekről. Azonban Theta Healing konzultációkon, amikor egy-egy szorongás, kudarc, viselkedési zavar vagy betegség lelki okát felszámoljuk, a folyamat végén legtöbbször elém tárul a lélek nézőpontja. Ebből ránézve a történésekre, és az eredeti tervre, olyan képet látok, ami lényegében sokban hasonlít az olvasottakra, mégis egészen más. Összességében pedig abszolút pozitív.

2015-ben írtam meg Halló, ott Isten? című könyvemet, amiben bővebben írok világnézetem kialakulásáról és fejlődéséről, valamint tapasztalataimról.

Idő közben a konzultációimon alkalmazott eljárást elneveztem önkép tisztításnak. Ez a Theta Healingen alapszik, de tartalmaz más elemeket is és kissé a személyemre szabtam.  Amikor egy ilyen konzultáció elején meghatározzuk a problémát, amivel dolgozni akarunk, az olyan, mint amikor anno, bekapcsolás előtt várakozással telve bekukucskáltam a rádió belsejébe.

A konzultáció alatt, amikor töröljük apránként a kliens önkorlátozó hitrendszereit, sokszor elém tárul a lélek eredeti, születés előtti életterve, ami eddig minden esetben egy izgalmas kalandnak tűnt.  Az is kiderül, hol csúszott el a megvalósítás, miként lett az izgalmas kirándulásból túlélő túra.

Amikor lassan kirajzolódnak a fenti összefüggések, olyan érzés fog el, amilyet gyermekkoromban éreztem, amikor láttam felizzani a bekapcsolt készülék elektroncsöveinek katódjait, és lassan elkezdett szólni a hangszóróban valami csodálatos zene. Emlékszem, milyen áhítattal hallgattam, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy a zene forrása nem a mi kis kilenc négyzetméteres, nagyon szegényes szobánk, hanem valami összehasonlíthatatlanul szebb, varázslatos világ.

 

 

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu