Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Fontos, hogy ne legyenek elvárásaid a meditáció élményével kapcsolatban. Minden úgy lesz jó, ahogy történik.

Azok, akiknek házi kedvenceik vannak, legtöbben csodálják őket azért, mert képesek megérezni a gazdájuk hangulatát, még a betegségeit is. Ha egy macskatulajdonos beteg, a macskája nagy valószínűséggel a teste betegségben érintett területére fog telepedni, és a dorombolásával gyógyítja. A gazdája viszont koránt sem biztos, hogy tud a saját betegségéről. Habár mi emberek (a rossz nyelvek ellenére) az állatoknál magasabb rendűek vagyunk, a jelenlegi kulturális környezetünk miatt felnevelkedésünk során elveszítjük azokat a képességeinket, amiket az állatainkban csodálunk, és amik születésünkkor még bennünk is megvannak. Megtanítanak bennünket nem érezni az érzéseinket, nem érezni a finom testérzeteinket. Pedig azok léteznek, és működnek az elnyomott képességeink is, csak legtöbbünkben nem tudatosulnak. A meditáció tapasztalatai ezért lehetnek annyira eltérőek egyénenként.

Lehetséges, hogy elárasztanak a meditáció alatt azok az érzések, amikről a meditációban beszélek, ugyanakkor az is lehetséges, hogy csak egészen halvány érzéseid lesznek. Ne agyalj ezen sem előtte, sem közben, sem utána. Bármit érzel, az úgy van jól. Egyszerűen végezd a meditációt. Lehetőleg ne csak egyszer, hanem rendszeresen. Én hét közös eseményt szándékozom kitűzni, de egyénileg bármikor elvégezheted. Már az első alkalommal létrehozunk egy „közös szigetet” a tudatmezőben, valahogy úgy, ahogy Dubai alkotta meg mesterséges szigeteit az óceánban. Dubaiba bárki elmehet, bárki hozzátehet valamit az alkotásukhoz, ami harmóniában van vele.

Ugyanígy csatlakozhatsz a mi kis „szigetünkhöz” akkor is, ha a közös alkalmakon nem tudsz részt venni. Minden látogatással erősödik. Minden látogatáskor érezni fogod a közösség jelenlétét. Csatlakozhatsz egyéni vagy közös meditációban a mi kis szigetünkhöz bármikor, és építheted is, de csak olyat tudsz hozzátenni, amit a szeretet és boldogság jár át, mert ezek azok az érzések, amik összetartják a szigetünket.

Ahogy írtam, ne agyalj rajta, hogy mit kellene érezned, meg azon sem, hogy jól csinálod-e! Egyszerűen csináld, és figyeld meg, hogyan érzed magad a mindennapjaidban, részint azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amikre dolgoztál, részint úgy általában. Biztosan fogsz változást érezni magadban, és ha te változol, változik a világ is.

Megtiszteltetésnek veszem, ha a tapasztalataidat megosztod velem levélben, vagy a Lélek társalgó csoportban a közösséggel.

Kérlek, töltsd le az alábbi linkekről a hanfelvételt, és ha el akarod olvasni a szöveget, akkor azt is.

A meditáció szövege
A meditáció hangfelvétele

Blog bejegyzések, gondolatok lehetséges problémás területekről:

A meditáció leírása

Munka
A lélek szabadsága

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu